Hm

Jaa finns inget speciellt kul att skriva om idag heller. Händer inte så mycket i en 17 årig huskvarnabo´s liv ^^
I alla fall, en inte så ovanlig grej är att jag är trött idag haha, fast alltså vääldigt trött, längesen jag var sån här. Första skoldagen efter en veckas lov nu med, det tar rätt rejält på krafterna, men gissar på att det redan imorgon kommer att vara bättring :) Ska försöka lägga mig ganska tidigt idag med så.

Och juste, varannan torsdag med start denna vecka så kommer jag att gå i skolan från 8.15- ca 17.15 :o helt sjukt tycker jag, med en idrottslektion oxå, sista lektionen som kommer hålla på typ från 15.00 eller nåt sånt är Natur och friluftsliv, vi ska alltså vara UTE i detta iskalla väder i typ 2 timmar. Fyfaan säger jag bara o jag som hatar kyla o helst är ute så lite som möjligt.. Menmen bara att klä på sig som faaan, eller i alla fall ha med sig massa extra kläder o skit.
Och ja det är meningen att ni ska tycka synd om mig nu :) Ni får tänka på mig på torsdag mellan 15-17 hihi ;)

Ska la gå o byta om till myspys kläder o ta bort sminket. Äta min risi frutti sen med mumma :)

Pöss <3


Flirting with forty

Flirting with forty, skitbra film som jag såg idag. Oså såg jag ju världens kille där, huur snygg som helst, Robert Buckley grrrr ;)
Och att han var såå otroligt gullig i filmen gör ju inte saken bättre eller värre eller vad man nu ska säga hihi.


*dräggel*



Ångest!

Mjo har lite ångest för att jag knappt pluggat nåt på lovet, har hur mycket som helst att göra ^^ Så därför funderar jag på att försöka få klar en sak nu i alla fall. Men det är ju såå tråkigt, att man inte ens kan få va helt ledig på lovet :( Aja har väl bara mig själv att skylla egentligen..

Pösshej, där fick ni lite rolig info ;) hihi
O justee imon e det fredag igen, ska ni hitta på dååå? :D Jag hoppas på lite party ;)
<3

Kirre - En bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn.

Läste klart den boken idag, det var som ett skolarbete eller vad man ska säga, vi ska också svara på frågor om det sen.
Men i alla fall, detta var nog en av de bästa böckerna jag läst, den gick rakt in i hjärtat och jag har haft nära till gråten flera gånger under bokens gång. Rekommenderar er att läsa denna bok, finns även en 2a till denna, Andra boken om Kirre heter den. Den ska jag defintivt läsa alltså! :)

Detta står på baksidan av boken:
I många yrken möter man de trasiga barnen utan att egentligen ha någon djupare kännedom om deras livsvilkor. Barnen bara finns där tillsammans med alla de andra - de som lever välordnade liv och som får sina behov av kärlek och trygghet tillgodosedda. När problemen tornar upp sig kommer kraven på att den som stör måste bort.
Men det finns andra möjligheter.

I boken möter vi Kirre och de profesionella människor inom socialtjänsten, förkolan och skolan som involveras i hans liv, och även hans fosterföräldrar.

För Ingeborg, lärare och en av bokens huvudpersoner, innebär mötet med Kirre en chans till både personlig och professionell utveckling, en utveckling som blir till stor glädje både för Kirre, henne själv och för skolan.

Författaren skriver också såhär i början av boken, alltså förordet:
"Alla personerna i boken är födda ur min fantasi, men de har fått drag av människor, stora och små, som jag mött på min livsvandring eller vars öde jag tagit del av."

                                          

Idag istället

Blev ingen bio igår utan gick idag istället, så kom hem därifrån för en stund sen. Var med Ted och hans kompis. Filmen var bra, väldigt rolig :) Helt klart sevärd.


Farsan

Japp nu är man uppe iaf, ska väl hoppa in i duschen snart sen va med en vän.
Kanske blir bio med Ted ikväll med :) Farsan isf haha. Någon som sett den? Är den bra? :)

Nä nu får jag skyyynda, pusshej <3

Sova?

Ja dags att sova strax ska ju upp ganska tidigt imon även om det är lov. Ska vara snäll och hänga med en vän till tandläkaren haha. Tänkte bara upplysa er lite om min dag först. Som varit väldigt bra hihi.

Började med att jag vaknade vid 2 och då pratade mamma med min systerson som numera bor i Sävsjö så vi träffas knappt, men han skulle komma hit idag, o han skulle komma med tåget vid 5, så blev en bra start på dagen :D
Mamma o jag gick o mötte han vid stationen <3 Så nu ligger dom o sover oså, hoppas på bio med plutten imon skulle vara trevligt, att göra något bara han och jag :)

Jaja nu är jag alldeles för trött. NATTI <3

Trött

Usch vad trött jag är, men kommit i tid till skolam 2 dar i rad nu, riktigt stolt haha :p

Ledde idrottslektionen idag tillsammans med Matilda och Virren, det var kul även om det inte blev som vi tänkt precis ^^ men så kan det gå..

Var med min kära Annsofie idag efter skolan tills nyss typ, lika kul som vanligt hihi. Jag flippade ur lite o började dansa o mima till låtar haha fett kul, borde bli popstjärna alltså ;)

Näee ska väl spela lite spel på fb nu oså sen ta bort sminket o soova, gud så skönt. Älskar att sova.

Love <3
Justee ska va lite ego o lägga in en maaaaassa bilder på mig själv. noot men en ska ni allt få se iaf (:


Russian Roulette

Ååh, hört låten? Den är ju asbraaaa hihi.

Lov snart med, längtar, ska bli så himla skönt även om jag kommer få plugga ganska mycket, slipper iaf passa tider o gå till skolan hehe..

Ne nu ska jag väl runda av o lägga mig o läsa snart.

<3

Sällan

Usch skriver allt för sällan här. Börjar inte skolan förrens halv 11 idag, men ska nog börja göra mig iordning ganska snart och åka lite tidigare, eller iaf vid kvart i 10 eller nåt. Lyckades iaf nu på morgonen skrive lite av en läxa, känns ju bra har såå himla mycket nu. O jag blir sån att när jag har mkt så blir jag helt förvirrad o vet inte vart jag ska börja utan tänker bara på allt samtidigt oså börjar jag inte alls oså blir det mer och mer sen blir det kaoooooooooos haha.. menmen.
Hoppas på mcdonalds efter skolan idag, skulle sitta fint.

Byee <3

Gröt

Jag har ätit gröt idag, satans gott =) vatt sugen läänge..

Tisdag idag, slutade skolan vid 4 begav mig då hem o käkade mat sen åkte jag o en vän till a6 (köpcenter) köpte puder bara sen gick vi och fikade på ikea jag tryckte i mig både kanelbulle och morotskaka oså ett glas cola o ett glas lemon/lime dricka, var jag uppsvullen sen eller? Eh jaa.. haha fyfan, men redigt gott var det, man får unna sig ibland ;)

Ska nog försöka sova nu, imon blir de väl lite ärenden igen in till stan osådär, inte en lugn stund nu för tiden ju. Hehe jodå, snart e de lov med då ska jag sova sönder :D
Natti <3