Frukost klockan 1?


Mmm, nu ska jag äta frukost framför tv'n. :)
Flingor o mjölk o en (2) klickar jordgubbssylt på :D


Vinn en klocka



Jag tävlar om en klocka från merattityd hos klackarnaitaket


Lev livet

Satt o tänkte på en sak.. Lev livet! Vi lever bara en gång, ta vara på det. Ha kul, unna dig saker. Bry dig inte så mycket om vad andra tycker, inte så lätt i denna värld, jag vet. Men snälla ge det ett försök. Nu menar jag inte att man ska spela ut o bli helt galen o kasta alla pengar hit o dit, man måste ju såklart leva ett vanligt liv med skola/arbete o allt det där. Men efter allt det där, kvällar och helger, LEEV då! Have fun :) Det har jaag and I love it, mohaha :)



 


Våga mer!

 


Spotify

Mitt Spotify funkar fortfarande inte :o vatt såhär sen igår. Det står att jag är i Offline mode hela tiden, någon annan som har det här problemet eller vet vad det kan vara? Eller vet någon lösning på problemet :P Behöver spotify juuuu.


OMG jag är kändis, folk har börjat ta smygbilder på mig? ;)


Rensat

Har nu rensat ut massa skit bland alla mina skolsaker, guud så mycket papper det blev, hela willys kassen full :o men riktigt skönt att ha de gjort :)

Somnade vid 4 inatt :o men gick iaf upp vid 11 skönt de haha, istället för typ 1 halv 2 som jag brukar ^^ börjar bli lite smått hungrig med så kanske dags att käka något snaart :)

Ehm men baajj bajj :) <3


Haha ja kul att killen kom med där ;)


Tävling igen :D



Jag är med och tävlar om 14 st valfria strumpor från Onepair.se hos Kashaya


Max = Mätt!

Fy var och åt på Max nu ikväll, proppmäätt :o men de e ju najs, gott som fasen :) Satt ute med på en brygga typ, kan ju inte bli bättre ;)
Men mitt i allt bra finns alltid nåt dåligt och tvärtom, mitt spotify funkar intee och vi har inget varmvatten? :o Och nej vi bor inte i nåt hus utan hyres lägenhet, menmen kan ju bli problem där med. och det tänker jag iförsej inte klaga över, finns de som har det värre, vi har ju nåt vatten i alla fall :)

Men.. nu så fanns de inget mer att berätta mohah, byee <3

Beställt

Var just och handlade lite med mammi, köpte köttfärssås på burk till mig, love it ;D Och nu när vi kom hem så beställde jag Jag har aldrig-spelet :D Såå najs. Får väl det nästa vecka säkert ^^ fast man kan ju iförsej hoppas på att de kommer på fredag hade vatt klockren timing.

Ska börja göra min mat nu tror jag. Så bajsbajs <33

Jag har aldrig..


Hittade detta spelet på en roliig sida, http://www.roligaprylar.se/ 
Måste bara ha det haha, 99:- bara + 16:- i frakt. Kanske beställa de imon eller nåt, får se :)


Och detta med, men det kostade 295:- + 79:- i frakt så det får isåfall bli när jag får studiebidraget.
Men tänk ja vad mycket roligare förfesterna blir med dessa spel ;)


Dags för update ;)

Hm idag är ingen bra dag, mens, förkyld och en jäkla hostaa :o blää, men det är ju sommarlov iaf så helt kört är det ju inte ;D
Helgen har varit niice, som vanligt.

Slutade ju skolan i torsdags sen på fredagen på dan så var jag o kollade när en vän tog studenten, avundsjuk? JA!
Sen blev de party på kvällen, hade tänkt o va hemma bara hade just satt mig o spela the sims men då kom min kära granne o fråga om ja ville parta lite, och självklart ville jag de ;D hihi. Lördag party igen, söndag ligga i soffan hela dagen. Idag vet jag eeej vad som händer ^^

Ehm nu har ni fått en kort uppdatering om mina sommarlovsdagar hittills :D


Jag för några helger sen, litee suddig bild menmen ;) Haha nu när jag tittade noga så ser de ut typ som att jag har 2 överläppar som är lite smått snea och sträcker sig ända upp till näsan..


Bildeer! :)

Hm endast 2 stycken just nu tyvärr haha, snodde dom lite från en i klassen (a) Orkar inte lägga in bilderna från min mobil (dom är iförsej inte så bra ändå) är huur seg som helst, funderar seriöst på att sova snart. Ska ju på en kompis student imon så lika bra att vara pigg då ;) haha..

 
Hela klass Bf2b :)<3    Virren, Matilda och jag :)


SOMMAR!

Jaa sommarlov imorgon!? :D Kan knappt tro de, hm undrar hur det kommer kännas o ta studenten om jag känner mig såhär glad o lättad inför ett vanligt sommarlov xD haha.


Vinn en goodiebag

Det här är bara ett smakprov av vad som finns i goodiebagen resten är hemligt så det blir lite mer spännande

" Jag är med är med i utlottningen av en goodiebag hos Sara"

♥Ipoden saknar hörlurar men är annars komplett och helt oanvänd.
♥Piercing smycken är oanvända men eftersom dom inte är sterilt packade råder jag vinnaren till att koka eller sprita dom.
Självklart är både boddy butter och parfym oanvända

Lycka till nu! och som sagt detta är bara ett smakprov av vad som finns i goodiebagen.
Utlottningen avslutas den 21 Juni.


Dregen

Dräggel på Dregen asså, sjukt snygg är han :)