Göteborg!

Har nu sovit några timmar, riktigt skönt. Måste ju vila upp mig så jag blir ännu friskare tills imon med då jag ska till Göteborg med skolan. Vi ska på 2 studiebesök, först Fontänhuset sen Ågrenska. Fontänhuset har jag inte riktigt fattat än vad det är men Ågrenska är ett ställe för människor med fysiska handikapp och de arbetar speciellt med sällsynta diagnoser.. Blir nog intressant, sen får vi några fria timmar på stan oxå då ska jag försöka hitta en studentklänning och ett par skor. Håll tummarna att jag hittar för de ska jag göra hehe :D


Hjälp!

Vad tiden gåår :o snart är det juni oxå, herregud. Men det är gött de närmre o närmre sista dagen i skolan! SISTA DAGEN, den 10 juni när jag springer ut från skolan behöver jag aldrig mer sätta min fot där. shit. sjukt.

Helgen som gick började bra, var på en krog bara några meter hemifrån och kollade på en väns band Moe Joe, dom är såå bra =)

Dagen efter det, alltså lördagen vaknade jag upp sjuk som bara den. Feber, halsont och hes och förkyld PLUS BAKIS kan de bli värre? ne tror inte de! Så blev att va hemma hela helgen sen men skönt de oxå..
Men de är bättre nu febern är borta iaf :)