Fredag

Ska va barnvakt om en timme ungefär. :)
Sen vet jag inte vad som händer, om jag stannar hemma bara eller om jag drar på nån fest. Känner mest för det förstnämnda faktiskt, men man vet aldrig med mig, det brukar låta så sen kan jag inte sitta hemma iaf xD

Allt från mig, pöss<3

Ny

Wie får en ny dator imon:) I'm happy hihi. Blir att sitta och pilla med den imon då, kul faktiskt. Men ska fortsätta kolla på det sista av bonde söker fru nu och sen så börjar ju oskyldigt dömd. Puss<3

Grattis

Grattis elin som blir 1 år idag:)<3 sitter just nu i bilen med henne och väntar på våra mammor som e o handlar lite Hehe. Hon sover så sött så. Pusshej

Mobil

Jahaja ligger just nu i sängen, är nog dags att sova snart. Är trött haha. Nu när jag kan skriva härifrån så kanske det inte blir så extremt långt emellan inläggen iaf, som jag skrev i förra. Men Usch riktigt jobbigt att skriva så mkt på mobilen så ni får ha det så bra nu, ta hand om varandra. Puss<3

Sönder

Min dator hemma e sönder :( drf kommer det bli extremt glest mellan inläggen haha, fått tag i en dator nu iaf :P men ska la dra hemåt snart..
Det är loooooooov nu med, gött asså! Sen har jag praktik i 6 veckor, så ingen skola på länge nu (y)

pusshej <3

Bonde

Kollar på bonde söker fru, det var reklam men tror att det har börjat nu igen ^^
Så måste kila igen haha.
Puss

Miss.

Hemma

Nu e jag hemma igen, eller kom hem för en halvtimme sen typ haha. Skoldagen gick väl helt okej, imon e de resursdag i skolan alltså inga vanliga lektioner utan bara plugg, då ska jag ta tag i mitt liv o plugga järnet ;)
Kommer va hur skönt som helst när det är klart ju.

Iaf ska nog börja skriva min presentation nu inför praktiken, de ska tydligen få se en bild med, undra om jag har någon passande? Ska liksom vara på ett dagis haha.

Så pusshej

Snö

Ville säga (skriva) godnatt till er igår, men det ville inte blogg.se :(
Ska alldeles strax gå ut i SNÖN :( eller nu snöar det inte längre visst, o snön stannar inte kvar heller =) då blir jag glad hehe. det är vackert men kaaaaallt med snö.

Ha en bra dag!

Slut

Slut på helgen :( dags att sova nu o starta en ny vecka med nya krafter haha.. Fast jag är ledig på tisdag så himla skönt :)

Natti <3

Körslaget

Wiie, körslaget började idag, fan vad bra det är :D Håller helt klart på Caroline af Ugglas och kommer att göra det hela vägen. Hon är grym, inse det!

Gårdagen var bäst (fredagen alltså)

Nu ska jag sova för jag är trööött