I painted a picture of you

Freedag, de är skönt. Idag eller ikväll kanske man ska säga blir det lugnt, bara ligga hemma o slappa. Imon däremot så blir det stan, dags för Rix fm att komma hit till Jönköping :) Får hoppas på fint väder nu bara så kommer de bli riktigt nice.


Förkväll

Wie Hanna Hedlund (Martin Stenmarcks sambo) gästar Förkväll idag, det börjar klockan 17.00 de tänker jag då intee missa :) Hoppas såklart på at få höra lite skvaller om Martin o familjen ;) hehe


Vart är Tove? :o

Ni vet Tove som var med i förra årets idol? Vart har hon tagit vägen? Hon är ju för bra alltså. Men jag säger då det, i Idol och dessutom i ett land som Sverige så kommer man väl ingenstans. Så synd är det, hon är ju verkligen unik oxå, hon är ju alldeles egen eller vad man ska säga. Tur att hon finns med på youtube i alla fall haha, kan man lyssna där. Men skulle va kul med nån ny låt från henne kanske? Men icke.. Vad jag vet i alla fall?


Detta är min favorit med henne, så lyssna och njut för 17 ;)

Hon sjunger ju oxå Himlen är oskyldigt blå (otroligt bra), men den gick tyvärr inte att lägga in här så..

Tävla om 1000:-


Jag tävlar om en valfria varor till ett värde av 1000 kr från Darlingexpress  i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!



Anledningen till att jag brukar tävla om barnartiklar oså är inte för att jag har barn utan om jag skulle vinna så skulle jag ge det till min syster. Tänkte att ni kanske börjar undra vad jag har för anledning att tävla om detta ;) Men det låter väl bra? Kul o ge en liten present till syrran då o då ;)
Bye <3


Sängen



Ligger här i sängen fortfarande :o haha
Menmen gött de, måste ju kännas att detta är första dagen på den långa helgen :)
Funderar på att gå upp och äta lite snart, mamma gjorde såå god mat igår, kycklingfile med grädde och nån creme bonjour tror jag och pasta till muuuums. Hoppas vi har kvar det, annars blir jag ledsen haha.

Hoppas att ni som nu är lediga får de riktigt härligt (: byee <3


Fräscht

Åh nyduschad och nya lakan i sängen, kan det bli bättre? ;D Kommer sova såå gott inatt hihi. Hmm låter ungefär som att jag aldrig byter lakan eller duschar men.. ja ni vet ju själva känslan liksom. :)

Haft en trevlig kväll med friends, finns väl inte så mycket mer att säga mohaha, förutom att jag är nervöös inför redovisningen för klassen imon. Gillar ju inte sånt där :( Stackars mig..

Bye <3


Tävling



"Tävlar om C1rca barnskor från Skatekids.se på Dianas blogg"


Nyttig?

Satt ute lite innan med en vän, trevligt värre. Fick en kaka som hon bakat, supergod :) hihi. Nu kanske ni undrar vad jag då menar med min rubrik? Jo jag åt just havregrynsgröt haha, som lite plåster på såren för kakan jag åt ;) Vill egentligen åt ett annat ord än "plåster på såren" men kommer inte på det.. Dumtdumt.

Har gjort en liten powerpoint om Stenmarck idag med! Gick fortare än jag trott, jag som är perfektonist med och allt måste va på millimetern rätt för att jag ska va nöjd med sånt där (gäller bara saker jag tycker är kul) Men de gick fint. Ska nämligen ha redovisning om det på onsdag i kursen Kommunikation, önska mig lycka till (a) Oså är det engelska redovisning imon oxå, läskiiigt :o Men de ska nog gå bra det med, bara att läsa oså är det klart sen.

Byee <3


Party outfit :)

Igår vart de lite party var trevligt :) Tänkte visa vad jag hade på mig för hade nämligen en nyinköpt kjol på mig :) hihi



Hade dock inte väskan på mig sen, men hade en svart kofta också :) Lite väl kallt annars hehe.

Svart linne - Gina tricot
Kjol - h&m
Svarta strumpbyxor - Willys
haha

Ska fortsätta kolla på film nu, Wallander :)

Martin <3

Ååh denna känsla, helt underbart. Att en artist med enbart sin röst (och lite musik såklart haha) kan sjunga rakt in i en så. Alltså kan inte förklara, men det är nog detta som kallas en riktig jäkla idoool.
I love u mohaha.
Martin Stenmarck är det jag pratar om såklart, samma känsla som för 3 år sen o gillar han än fast man inte lyssnar alls ofta på han längre :(
Anledningen till detta inlägg är för att jag har han i hörlurarna nu, höögt. Njuter så ska fortsätta med det nu, byee :)

P.s tro inte jag är dum i huvvet nu, låter nog värre än vad det är xD Är inte sånt där "fjortisfan", promise ;)

Besök

Kusinen och hennes barn är här, vi har fikat lite oså :) Jättetrevligt.

Vid 6 tiden ska jag och mamma åka och kolla på en vattenmusikal, syrrans ena dotter ska ha det i sin skola så systern o en av alla 4 barnen ska hämta oss, ska bli kul det med :D hehe

Byee <3


Huskvarna då och nu

Hittade lite gamla bilder på Huskvarna, där jag bor. Tycker sånt är så himla kul, blir lite sur på att det var såå mycket mysigare då, förr i tiden än vad det är nu :(


Då, som ni ser ;) haha. Esplanaden i centrala huskvarna



Nu från en lite annan vinkel bara, väldigt synd att man inte ser husen som man gjorde på förra, hittar ingen bättre heller ^^

Får väl ta och gå ut och ta ett kort på hur det ser ut nu från samma vinkel ;P

Bredbandsbolagets reklam!

http://www.youtube.com/watch?v=ISmIz0sp4A8 

Älskar denna reklamen :P


Ny design!

Äntligen lite roligare design, hittade en gratis som ni ser att det står oxå, perfekt tycker jag :) Kul att de finns gratis :)

Valborg och bikini?

Idag är det 1a maj, underbart. Ännu en månad närmre sommaren. På tal om sommar så hittade jag en bikini igår, happy :)

O igår var det valborg med, var på ganska många ställen haha, åkte typ hit o dit kändes det som, åt nattemat på mcdonalds i alla fall, muuums. Usch har börjat bli extremt sugen på sån mat nu sen jag började med p-pillerna igen. Skitjobbigt, vill inte gå upp allt för mycket i vikt :o Menmen det ordnar sig nog ;D

Gårdagen var riktigt trevlig, idag är det dock inte lika trevligt haha, mår inte så värst bra men det är sånt man får ta. Ne nu ska ni få en bild på min bikini, bilden är tyvärr från Gina´s hemsida eftersom jag inte har lust att ta kort med mobilen kommer väl ändå inte synas så mycket.



Och som ni antagligen förstod från texten där uppe så är den från Gina Tricot, 79:- per del.