Jag ljög.

Oops var visst inte kändis föräldrarna idag utan tv bönderna mot.. vad dom nu hette. Tv bönderna vann, dom var ju asgrymma ;D fett nice.

Föräldrar mot barn!

Om ca en halvtimme börjar fångarna på fortet och äntligen är avsnittet då Kändis föräldrarna ska tävla mot sina barn :p ska bli kul att se.


Vinn presentkort! :)


"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 200kr, från butiken myHeart.se som säljer presenter och dekorationer till bröllop och fest. Tävla hos Sara du också"


Tortillas

Tortillas ikväll igen hehe, myys. Skönt att bara ha luggit hemma heela långa dagen!
Så ja tortillas och cola nästa :)


NYA SKOOR! :)

Jag berättar för alla om mina skor, jag är kär! <3

Jag vann :D

Jag vann en tävling i Saras blogg, här har ni en länk http://neccin.blogg.se/2010/august/vinnare.html#comment (till inlägget där jag vann) så skoj att vinna :)

Har börjat skolan nu med ju, har jag nog inte berättat så dåligt skrivet som det varit nu.. Så där var jag idag såklart.
Nyss låg jag i sängen med mackor o ett glas oboy och kollade på film, så härliigt. Så nu är det dags att sova börjar 8.00 imon men slutar 10.30 så det är ju skönt :)
Imon är det ju fredag med, får se vad som händer då, antingen hemma o glo på film hela kvällen eller lite party.

Byee <3
En bild som jag tog med min nya kamera i helgen :) ser lite smått konstig ut här tkr jag typ lite suddig bild, menmen..
Har även min nyinköpta tröja från Gina Tricot som säkert de flesta känner igen med tanke på att jag är nog verkligeen inte den enda som har en sån haha ^^


Hämtad!

Hämtade ut min kamera idag, wiie :) Nu är det bara minneskort som fattas, går just nu ta 2 bilder ungefär sen är minnet fullt haha.
Sitter just nu och lyssnar på Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie. Gillade inte den låten innan, men nu är den riktigt bra faktiskt!

Blir att åka partybil idag, fett nice. Kanskee förbi vätterfesten som pågår just nu vid Vätterstranden i Jönköping :)

Byee <3

Bada

Nu ska jag bada.. Hej!

Kamera beställd! :D

Yees beställde nyss en kamera, en Samsung ES73. Då blir det nog lite mer bilder här med, den kommer i mitten av augusti stod det. Jag har ju inte haft någon kamera sen min blev stulen på nyårsafton 08-09..Fanns i röd och svart, jag valde svart :) Man skulle även få en kameraväska utan kostnad på köpet .
www.halens.se


Egopic's! (:

Yää tog lite nya bilder igår, var väl på tiden ^^
Resten får ni kaanske se nån annan gång ;)


2 gafflar?

Haha mamma är så söt hon hade dukat fram 2 gafflar till mig xD

Video!


Där har ni Martin på Sommarkrysset, grr.

Stan och mcdonalds

Åkte in till stan idag vid 2 tiden och kom hem typ nyss. Träffade 2 klasskompisar, den ena har jag inte träffat sen vi fick sommarlov så det var riktigt trevligt :) Vi satt en bra stund på Mcdonalds o tjötade ikapp allt vi missat haha o ååt såklart ;D

Det var lite info om min dag.. Ska väl inte göra nåt speciellt mer idag, antagligen kolla på Lotta på liseberg bara för att Anna Bergendahl är med hähä.
OCH justee i lördags var ju Martin Stenmarck med på Sommarkrysset, awesomeee. Det hoppas jag att ni inte missade ;)

Men näe nu ska jag väl fortsätta läsa mina kära bloggar som jag följer slaviskt ;) Byee <3

Fuck off

Alla är precis lika jävla dana, ska inte tro på ett enda ord mer. Fuck off!