Tråk

Jag sitter här och hostar och snorar, var hemma från skolan idag med. Och jag börjar få sjuuukt tråkigt nu! Börjar känna lite hunger nu med, inte ätit något idag ju ^^ Eller jo ett korvbröd haha. Det var lite torrt menmen xD
Ska väl gå o se om det finns lite mat att göra eller något.
Pusshej<3


Oj

Ojoj snacka om att statistiken har ökat ;) Trevligt värre.. hihi

Men jag får panik, för det är en bild jag vill lägga in men det går inte!! :O Har försökt flera gånger de senaste dagarna.

Andra Avenyn

Stannade hemma idag, för först försov jag mig till första lektionen, så jag tänkte att jag skulle gå på nästa som skulle börja 10.30 så jag ställde klockan på 8.15 eller nåt sånt där, men ändå när jag till slut vaknade upp och kollade på klockan så var den 10 ? :S Och då kände jag mig inte så bra heller, fortfarande halsont från igår + huvudvärk och förkyld^^ Många som är eller har varit sjuka nu ju så kanske är det min tur att ligga med feber snart med? blää..
Typiskt oxå för idag hade vi läxprov, och syon skulle komma och prata om val och sånt inför 2:an menmen jag lär ju få veta allt sånt ändå hihi.
Ikväll är ju även Andra Avenyn, som är så sjuukt bra, det gör tisdagen till en lite bättre dag ;)
Allt för mig, puss<3

Kaj <3

Dagens Låt; Lady Gaga - Pokerface

Taggar med Bengtzing

Yeah sitter här och väntar på att min pojk ska komma och hämta mig, och lyssnar under tiden på Linda Bengtzing ;) haha Jag ljuger så bra, ni vet! Den e fan skön.
Men jag ljuger inte ;) missuppfatta inte HAHA
Hej med er hoppas ni får en kul lördagskväll, men ta det för all del lugnt :)<3

Naglar

Jag har suttit o lyssnat på musik och fixat mina naglar :) Blir ju trots allt party ikväll hehe.. Men det var ändå på tiden att jag bytte nagellack nu, det rosa började bli lite avskavt om man säger så..


Syns kanske inte så himla bra, men kan bara ta kort med mobilen nu eftersom min kamera är borta! :@
Och ni ser ju själva att min mobilkamera inte är den bästa ^^

<3

Morning

Lördag morron, härligt :) Sitter här med 2 flätor i håret från igår och en snart urdrucken kopp cappucino.. Kan man säga så? Jaja får hoppas ni fattar i alla fall. Anledningen till flätorna är för att det ska vara lite lockigt idag ;) För jag har nog världens rakaste hår! Det är tråkigt.
Skulle vatt barnvakt idag, men det blir inget med det. Så det blir väl bara att sitta hemma hela dagen idag med, tills man ska börja fixa sig, för jag hoppas på en kul kväll iaf.
Lyssnar även på min nya favoritlåt den som jag hade som Dagens Låt igår, Love is my drug med John ME. Den går om o om igen här hemma i högtalarna.
Fick även ett riktigt trevligt samtal idag på morgonen som varade i 45 minuter av min bästa vän :)<3

Nu är min hjärna tom så får väl kanske skriva något sen.
Puss<3


Bilder :)

Hm lite sena bilder, men fick dom inte förrens idag så får väl lägga upp ändå..
Här är från 5 januari när jag var hemma hos Matilda :D En söt vän.
 Vi spelade Guitar Hero!
 Här är en där jag var lite mer koncentrerad ;) haha, fanns tyvärr bara bilder på mig från den dagen. Så det får väl räcka så..

Sen den 14 januari var vi hos Matilda igen men då var även Virren med, mycket skojj :)
 Här var då jag igen, Matilda var med på bilden också egentligen men hon ville inte vara med mer så jag fick använda mina skills på paint, och titta nu, vips så var hon borta ;)
 Alla 3 :)<3
 Vi igen.
Vi spelade även GH denna dagen, och lite need for speed plus att det blev massa skratt, telfonsamtal, prat, käka mat o allt :D
<33

Allt för mig, over and out!!

Fredag

Yes idag e det fredag underbart härligt, right? Blir nog att va hemma heela dagen o kanske kolla på Let´s dance? Inte sett ett enda avsnitt av det än hehe.. Men nu tänkte jag faktiskt gå in o ducha eller bada, får se vad det blir ^^
Min lilla mamma har köpt silverschampo nu med, brabra, det behöver jag!
Hoppas på att det händer ngt kul imon iaf :) Just det jag ska plugga sen efter badet med, måste fan ta tag i mitt liv nu ;) hahah
Puss på er, hoppas ni får en kul fredag/fredagskväll :)<3

Dagens Låt: John ME - Love is my drug

Jag håller vad jag lovar.. Oftast

Hej på er :D Var en helt okej skoldag idag bara 3 lektioner, fast så kommer såklart det där gamla vanliga ordet MEN, vi hade prov i samhäll idag "Statskunskap" politik osånt där och det gick så sjukt dåligt :( Bara att sätta upp ett datum för omprov, men det visste jag redan innan så ^^
Nu e visst maten klar med. Jag ska äta, sen ska "min man" (som du själv så fint utrycker det Kaj xD) komma hit :D hihi mys. Så pusspuss<3

Känner pressen

Ojoj börjar känna pressen på att uppdatera oftare, ska verkligen försöka nu då (a)
Usch rätt mkt i skolan nu känner jag, orkar inte sånt. Jag som verkligen inte är en pluggmänniska. Kan ju för fan inte koncentrera mig!
Ont i magen har jag med, jobbigt som 17..
Men vad ska jag skriva mer? Inget :D Lovar näästan att uppdatera imorgon igen hihi.

Puss<3 Och en extra puss till en speciell pojke(:
HOPPAS NI BLIR SÅ NYFIKNA ATT NI SPRICKER NU MOHAHA :D

Maggio

Ja, Veronica är för bra!


500 kr på H&M

Kissie är najs,  http://www.bloglovin.com/m/15772360/0

Haha bara för en uppdatering;)