Gynning

Såg nyss Videokväll med Luuk och där var ju som ni kanske förstår Carolina Gynning med och jag känner att hon förtjänar ett blogginlägg ägnat bara åt henne, för hon är så sjukt cool och jag bara diggar henne. Väntar på att få låna hennes bok på bibblan den verkar oxå vara ganska populär för den är jämt utlånad ;P hehe
Iaf så är hon så egen o hon skiter verkligen i vad andra tycker och det är bra tycker jag!
Vad tycker ni om Carolina? ;)





Gratis!

http://www.sms.se/?r=90709

Gratis sms bli medlem vettja! :)<3

Bak på G

japp nu har jag precis varit o köpt de ingredienserna som fattades för bullar, jag ska nämligen baka idag, kul :D ska äta lite oså först bara spagetti o köttfärssås mums :) skönt idag har man absolut ingenting o göra bara ta det lugnt baka i lugn o ro sen ikväll är det en film på tv Lilja 4-ever elr nåt sånt tror jag den hette som jag ska kolla på, mys :) Men ska ta o kolla runt lite oså nu hoppas ni får en fin lördagskväll och dag förstås klockan är ju trots allt bara 1.
Puss på er!

Dagens Låt; The Script - We cry

I skolan

Tja sitter just nu i skolan och vi håller på att arbeta emd föräldramötet som vi ska hålla i nästa vecka på torsdag. Denna lektionen slutar 13.50 sen vid 14.00 har man fotografisk bild sen slutar vi vid 15.15 sen är det heelg sså himla skönt men gud vad snabbt veckan har gått. Vi skulle skriva ett reportage till svenskan tills idag o jag hade inte ens börjat med det igår så jag fick lite smått panik, men jag hann klart igår kväll gud så bra :D så nu är det inlämnat oxå, sen ska jag skriva en insändare om rasism/nazism tills på tisdag, hm blev ganska mkt skolsnack nu menmen! Nu ska jag sluta skriva o koncentrera mig på detta så att man inte bara står där framför föräldrarna på torsdag o inte vet vad man ska säga det funkar ju itne elr hur ;)
Pusss<3

Jag "skojjade"

Ja jag lurades lite men det var inte meningen var inte one tree hill idag det var igår o jag kollade på det men så kollade jag i tv tidningen då stog det One Tree Hill 18.00 men tror ni inte det var fel sida/dag uppe? Det var fortfarande söndag uppe så vi hade glömt att ändra :/ typiskt hehe.

OTH

Sitter här och lyssnar på musik o mina händer är ISKALLA som vanligt :O jag fattar inte vrf jag jämt blir så kall om just händerna, vet ni? hehe
Om en stund börjar One Tree Hill med (rubriken) det är så sjukt bra :)
Nästa vecka på torsdag är det föräldramöte, och vi eleverna i min klass då såklart ska hålla i det, så det är typ det vi sysselsätter oss med på lektionerna nu iaf på bf lektionerna och datakunskapen, att planera det o bestämma vem som ska säga vad och även vad var och en ska säga :P men det ska nog bli kul faktiskt o fika blir de med haha.
Nä finns inte så mkt mer att skriva, titta gärna lite längre ner på inlägget under för att delta i en tävling hos Tumadre..
Puss på er <33

JÄTTEROLIG TÄVLING :)


Sponsrad av [ Kärleksförklaring.se ]
Tävla hos [ TUMADRE ]


Stefan Holm

Stefan Holm är ju f*n snygg ;O Ser han på tv just nu hatar o kolla på sport eller jag hatar sport överhuvudtaget men man kan ju inte byta kanal nu när man ser en snygging ;P haha
Puss på er <3

Sjuk :|

Uschusch är sjuk, det suger på helgen med, ligger just nu nerbäddad hos min kära syster i soffan med en bärbar dator så niice vill oxå ha en. Det får man väl hoppas på att man får någon gång..
Är hundvakt här nämligen men som tur är är mamma här med så att hon kan gå ut med vovvsingen då jag inte orkar!
Vet inte riktigt vad mer man kan skriva jag och Laura sov här inatt själva det var mys :) en vän var även här igår en stund med, trevligt värre.
Nu ska jag sluta skriva o kanske fortsätta läsa lite andra bloggar, finns förresten photoshop här på svenska  med så kanske håller på med det lite sen :)
Pusss<3

Dagens Låt; Shinedown - Simple man

Skola snart!

Japp då är det snart dags att dra iväg till skolan börjar halv 10 idag med IDROTT !?:O haha inte mitt favoritämne precis.. men det får gå ändå.
Asså jag känner mig typ stressad av o sitta här nu är itne van att ha så mkt tid på mig men jag är helt klar o bussen går inte förrens 9.08 typ o det är precis utanför :) Så jag kan ta det luugnt.
Jag är väldigt förkyld med snart dags att gå o snyta sig igen känner jag o hosta har jag oxå. uschusch det gillar vi inte ;P oså är vi ute på gympan idag..
Sen på bf lektionen sla vi till elmia för 3:orna som går barn o fritid har alltid nånting för barnen där när det är mässa så vi ska upp dit o titta oså, ska bli riktigt kul.
Men nu ska jag sluta skriva haha puss på er <3
Dagens Låt; E.M.D - Alone

Ute i ösregnet!

Innan satt jag o pratade med Laura på msn då började det ösregna ute, o gissa vad vi bestämde då?
Att gå ut o mötas på halva vägen i regnet :O Jag var dock lite seg så Laura var redan blöt när hon kom men inte jag men sen började det regna igen så sen när vi skulle gå hem såg vi ut som slickade katter o jag fick gå hem o föna håret, men sen helt plötsligt låg jag o solade? hahah i solarium det var skönt :)
Idag hade vi estetisk verksamhet i skolan jag har drama det fanns även musik och bild att välja mellan, det var första lektionen idag det var ganska kul faktiskt.
O imon börjar jag 8 igen med fotografisk bild det blev förresten mitt individuella val o inte dans och mental träning som var meningen först men det blir i alla fall också första lektionen med det imorgon. Slutar 4 imon med :O
Ganska jobbigt faktiskt men det får man stå ut med onsdagen och torsdagen är ganska lugna sen iaf :)
Imon är förresten Martin Stenmarck med på sommarkrysset skulle egentligen vatt i lördags men då var det såklart fotboll. Så nu har jag något att längta till tills imon haha, klockan 8 på 3:an missa inte den braiga snyggingen ;) allt i ett eller vad man ska säga, kan det bli bättre??
Nu slutar jag här ha dt bra fina människor! <3

Dagens Låt: Danko Jones - Code of the road  Helt sjukt bra låt, blev tipsad av Laura om denna bra låt, du har rätt bra musiksmak ändå Laura.. Ibland hahah

Kolla på detta!!

Nu kommer fler bilder från Norge :D

           
            Festen!                            Jag på ett café                  Det var riktigt fint :)


Vi var på en liten rundvandring i Oslo oxå, vi var även inne i stan o tittade lite oså :) Mysigt.

Ska bara..

Nu ska jag bara bada, ta bort mitt smink som jag fortfarande har kvar sen igår !? Då är man lite seg kanske haha. O sen äta lite sen kommer det fler bilder, håll ut ;)

Norgeresan :)

Jag har vatt i Norge torsdag-fredag tillsammas med Laura, ni visste inget det vet jag men det kom så hastigt på så jag skrev inget om det innan men nu kommer det.
I torsdags så gick bussen halv 8 från Jönköping till Göteborg det tog då 2 timmar, sen bussen därifrån till Oslo det tog ungefär 4 timmar, väl framme åkte vi o tittade lite sen på kvällen var det en fest där vi hjälpte till lite oså det var riktigt kul fast jag fick väldigt ont i fötterna av att gå så mycket imed att jag hade klackskor men det fick gå ändå ;)
Ska lägga in bilderna på datorn nu så att ni oxå kan få se dom.

 Här var jag klar för festen eller nästan hade inte dom byxorna utan svarta tights, oså ser du även mitt hår Sanna E, du ska få se hur det såg ut innan ungefär.
 Så typ, euw ;S

Åh det går inte att ladda upp bilder nu gör det snart då, såklart så ska det alltid krångla, jaja haha ha dt fint sålänge o kom tillbaka o titta på bilderna sen!
Puss<3

Idol!!

Idag vid 20.00 börjar Idol gud vad kul det ska bli :) ny jury med ju, få se hur dom är oså haha men det roligaste är ju ändå såklart alla som gör bort sig osv..
Jag är törstig så ska nog ta och ta ett glas vatten, förresten så är håret klart nu dock lite blött fortfarande men det ser ut att bli bra iaf, jag är nöjd! Bra va?
<3
Dagens Låt: Rod Stewart - Sailing

Färga håret

Tjenare, nu ska jag ta o färga håret :) så ni vet haha hej med er<33

Singelmammor!

Man får passa sig för det där ordet på datorn speciellt så man inte skriver "Snigelmammor" haha.
Ja nu har jag kommit hem tatt bort sminket och ska väl snart ta och byta om till myspyskläder om jag hinner innan detta programmet som står som rubrik börjar, nämligen Singelmammor det är bra tycker jag så varje måndagkväll 21.30 så sitter mamma och jag bänkade framför tv:n tillsammans i vardagsrummet jättemysigt :)
 
Förresten så blev det inga kakor som jag trodde utan mackor :O haha men det gick lika bra de riktigt goda mackor var det i alla fall!
Sen var det en liten flicka där Lina som underhöll mig väldigt mycket eller var det jag som underhöll henne? haha
Det är i alla fall min kusins dotter hon är 4 år nu och senast jag såg henne var hon väl runt 1 år tror jag, fatta vad längesen eller. Men vi lekte på iaf :) Barn är härliga som ni säkert redan vet att jag tycker.
Oj nu blev det ett ganska långt inlägg jämfört mot mina senaste iaf, men det är väl härligt? ;)
Nu måste jag avrunda här o gå o titta på tv:n.
Förresten så börjar jag halv 11 imorgon riktigt skönt har sovmorgon tisdag, onsdag, torsdag nu och slutar ganska tidigt på fredag men det är bara denna veckan det är ett sånt underbart schema sen börjar ju Individuellt val då blir det nog liite tuffare iaf, men det ska nog gå bra. Jag vet bara inte riktigt än vad jag ska välja, men får man välja dans så väljer jag nog det och Mental Träning :) så nu vet ni det men mer om det nån annan gång vad jag har valt oså.
Puss på er <33

Fika

Nu kommer snart min kusin och hämtar mamma och mej så ska vi åka dit och fika :) mysigt och bra för jag har vatt sugen på något gott typ kakor osånt hela dagen haha.
Skriver nog sen när jag kommer hem oså kanske jag tar lite bilder med, får se.
Men nu ropar mamma så det blev ett kort inlägg men bättre än inget eller vad säger ni ;D ojoj vad fingrarna går över tangentbordet nu, bråttom ;P
Pusshej<3

Kyrkogården

Japp snart bär det av till kyrkogården tillsammans med mamma, morfar och min kusin. Min morbror som dog för 4 år sedan skulle nämligen fyllt år idag så vi ska hälsa på honom vid hans grav nu klockan 5 :/
Det var rätt kul i skolan idag jag, Matilda o Veronica var typ helt lama på engelskan och svenskan idag o flummade järnet xD haha så kan det va, o det är ju just det som gör skolan ännu roligare ^^
Iaf så ska jag sluta skriva här nu, o jag ser på klockan att jag även hinner läsa lite bloggar.
Puss på er<3

Dagens Låt: Martin Stenmarck - Virvelvinden du