Mat och sömn

Nu är jag hungrig! Ska därför göra mig lita pasta och köttbullar nu och sen blir det nog att försöka sova en stund, en timme eller något. Sen hoppar jag nog in i badet o gör mig iordning för ännu en kul kväll =) hoppas jag iaf.. hehe. Har satt på vattnet osådär i köket nu (till pastan) så ska nog gå o fixa med det nu.

Puss <3

Bad

Funderar faktiskt på att lägga mig i ett bad, fy vad härligt :) Och sen upp o äta massa mat :o e hungrig som vanligt haha..
Kvällen igår var väl hyffsat lyckad. Kom hem halv 5 typ, åt, gick och la mig!

Nu ska jag fixa badet, puss <3

Release me

Var just o köpte mig en dricka, blir visst fest ikväll iaf!! Men det är ju sommarlov, ska ta det lugnt när skolan börjar :)
Måste alltså in o duscha snart, lyssnar på Agnes, Release me, bra eller vad? ;)
Pösshej <3

Frukost

Nu har man lyckats stiga upp och äta frukost i alla fall, ska träffa en vän om en stund.
Ikväll vet jag inte hur det blir, åker antagligen med en annan kompis till Nässjö en sväng sen blir det väl Vätterfesten igen lite senare på kvällen.

Hm allt för mig just nu tror jag :)
Ha det fint, puss <3

Just deeeet

Just de glömde ju min ring på toan på a6 :( LEDSEEEN tanja, nu har jag ingen ring alls att ha på mig, buhuuu. Jag älskar ringar ju.. Menmen. Så sjukt osmart e jag!

Önskemål

Haha jaha nu ska jag då alltså berätta om min roliga men kalla dag ;)

Emma hämtade upp mig vid halv 3 och vi åkte till stranden o satte oss o åt hennes egengjorda blåbärsmuffins, riktigt goda. Sen åkte vi till a6 (köpcenter) och jag hittade såklart nu när jag inte har några pengar ett par skitsnygga skor. Men aa jag vet inte får se om jag köper dom sen.

Sen så åt vi på mc donalds, mums! Gick runt o kollade på ännu mer skor osådär. Sen var det dags att bege sig till Vätterstranden för att gå på Vätterfesten det var väl trevligt det med, men otroligt kallt mot slutet. Såg Agnes som kom vid 22.00 och höll på en halvtimme sen åkte vi hem. O nu sitter jag här hihi.

Nu ska jag nog steka köttbullar är riktigt sugen på det. Min favorit.

Puss <3

Ut

Nu ska jag alldeles strax bege mig, ska träffa en nyfunnen go vän :) Mycket trevligt. Får se vad vi hittar på, vi ska i alla fall äta någonstans senare o sen åker vi till vätterfesten. Var där igår med ju men det var inte alls kul ^^^Hoppas att det blir roligare idag eftersom att det är fredag med.

Men puss på er <3

Musik

Inte bra för mig att lyssna på musik tror jag, blir festsugeen ju :( Men jag får vänta tills tisdag hihi, ska på en 18 års fest då, kuul :)

Ikväll blir det iaf Vätterfesten, ska väl bli kul det med. Lite surt att vädret är som det är men det är bara att ta med paraply för säkerhets skull o se glad ut, så blir allt bra :D haha

Ne ska väl börja ta på mig o sminka mig snart..
Pusshej<3

Dåligt

Dålig uppdaterat idag igen, jag ber om ursäkt för detta men det har inte hänt ehm inte hänt någonting idag. Jag har typ duschat o ätit, annars för det mesta suttit här. Men ändå inte uppdaterat? haha jaja sånt händer.

Om en kvart ska jag kolla på Kobra tror jag det var, för Caroline af Ugglas är med där idag o hon är ju för söt :)

Puss på er <3

Ett band!

Har hittat ett nytt band att älska, Volbeat <3
hihi. sjukt bra.

http://www.youtube.com/watch?v=pV7aM32Jur8&feature=related

Förstår inte

Ibland förstår jag mig inte på känslor. Hur kan man fortfarande sakna en så ursäkta mig men elak person? Som har gjort en så sjukt illa och som fortfarande gör det dag efter dag. Fyfan.
Jaja det är ju TYVÄRR något man inte kan styra över. Nån gång går det över det vet jag, och då kommer jag vara så sjukt lycklig :) hihi. Får helt enkelt tänka så.

Nana

Vill inte soova, funderar på att dricka mer cola ist xD Sen måste jag borsta tänderna noganoga, sen får jag väl sova? Om jag vill då hihi.
Usch konstigt inlägg, sånt händer, nåt får ni veta iaf :)
Puss på <3

:)

Inte skrivit något idag, illa. Kollar egentligen på beck men såklart ska dom visa nyheterna i en halvtimme mitt i filmen. Tråk. Jag har iaf laddat upp med cola, bullar och ahlgrens bilar :) mums.

Nu har min huvudvärk gått ner till magen ist, alltid är det nåt alltså. Man kan ju aldrig vara helt frisk och kry känns det som.

Har lite bilder från lördagen förresten!
    
Jag o lilla Renne :)      I´m going crazy ;)

Nu har filmen börjat :o PUSS

Kul

Hade faktiskt riktigt roligt igår, trevliga människor, skratt, prat, massa daans :D kan det bli bättre? Ne tänkte väl det ;)

Huvudvärk idag igen, andra dagen i rad nu ^^ Åt nyss skräpmat igen och drack cola, men det är ju så himla gott (a)
Hm ska nog lägga mig i sängen igen för jag antar att filmen jag kollar på, som går på 3an börjar snart.

Puss <3

Orkar inte

Ååh orkar verkligen inte gå in och duscha, men måste ju :( Blä. haha

Tänkte bara ni ville veta liksom. Har förresten fortfarande lite huvudvärk :S

Allt för mig pösshej <3

Tidigt

Kom hem ganska tidigt idag, var väl hemma runt halv 1.. Har huvudvärk, så tänkte gå o lägga mig typ nu eller efter jag skrivit klart inlägget iaf. Tog tyvärr inga bilder, glömde de såklart.. Men jag vet att iaf en person fick en bild på mig, får väl ta och be om den haha.

Imon har jag bestämt såhär att jag ska ligga i sängen o typ sova heela dagen (hoppas jag har ron och lyckas) sen bara gå upp och göra mig iordning för nästa fest..

Nu ska jag sova, puss och godnatt <3

Vaken

Nu är man vaken, hade skitkonstiga drömmar xD bland annat att en ambulans körde i full fart upp för trapporna i ett trapphus. O vi hade fått en ny hiss här med. Väldigt många olika kan jag säga iaf. Älskar att drömma haha.

Det är huur varmt som helst här hemma, nästan lite jobbigt. Men inget man kan göra åt, borde köpa en fläkt men det blir ju aldrig av..

Idag är det fredag, kul :) För då är det fest, ska försöka ta lite bilder så kanske ni får se imorgon ;)

Nu ska jag nog gå och försöka välja ut ett nagellack, svårt.
Puss på er <3

Blev inget

Blev ingen promenad, sitter här och lyssnar på Hanna Hedlund som vanligt, måste nog ta bort sminket o borsta tänderna snart :P men har ingen som helst lust att sova än..

Ska antagligen pierca både tungan och läppen så fort som möjligt! Men blir antagligen tungan först, för det vill jag allra helst. Vänta på pengar sen smäller de ;)

Hej <3

Promenad

Tänkte gå en promenad nu o rensa tankarna lite. Ska försöka få med mig mamma med, annars går jag väl själv, om jag vågar ;) haha

Hej så länge <3


Hemma

Hemma igen, var borta hos en vän och satt i hennes trädgård. Skönt att komma ut lite.
Börjar få huvudvärk igen, antingen sitter jag för mycket vid datorn, är ute för lite, dricker för lite.. Hm många alternativ att välja på haha. Alla är nog inblandade :P

Puss <3

Sådär ja

Har nu matat minstingen och nu sover hon så sött i vagnen, jag får väl på bästa sätt försöka underhålla nästa barn =) hihi.
Något förslag? ;)
Pusshej<3

Babysitter

Idag ska jag  vara barnvakt, eller om en stund.. Gulligt, jag gillar barn :) Sen i eftermiddag ska jag väl troligtvis fika med 2 vänner. Mys.
Usch surrar runt en äcklig, jobbig fluga vid mig :o haha jaja, ha det fint pöss <3


Aj

Har huvudvärk :( Får väl ta och sova snart.
Förresten har ni hört låtarna ifrån Hanna Hedlunds nya album "Det är jag som är mamman"? Riktigt bra faktiskt, började lyssna på dom i förrgår och kan numera inte sluta :P
http://hannahedlund.se/musik Här kan ni gå in och lyssna =)

Mitt tips denna kväll. Puss<3

Sims

Jahopp får väl ta o spela mig en runda på The sims ^^ Finns inte mycket annat att göra denna tiden på dygnet, jag blev ändå lite chockad över att klockan bara är 10? Dagen har alltså varit väldigt lång.

Och hörrni, glöm nu inte bort att följa mig på blogkoll, bara att klicka på ikonen här till vänster :)
Kram på eer <3


2 mackor

Usch har ätit 2 mackor på hela dagen, så börjar bli lite hungrig nu alltså. Haha
Kulkul att statistiken ökar, välkomna alla nya läsare ;) hihi

Jag har nog inget mer att skriva för stunden, puss på er <3

Icke sa nicke

Nähäpp lyckades inte så himla bra med bloggfixet igår, hade inget tålamod heller. Så får ta det en annan gång, för nåt måste göras..

Usch vad bloggen börjar se tråkig ut nu med, inga bilder eller nåt. Får väl bjuda på en o annan egobild då.
Kollade nämligen igenom alla mina skivor igår där jag har mina bilder.
Hittade ju då några roliga på mig haha, rätt så gamla är dom, vet dock inte hur gamla..





Brist

Näpp nu har jag brist på något att göra, så ska ta o göra lite småändringar i bloggen tänkte jag. Har ju designadinblogg.se till hjälp, underbart! :)