Dödskallar!

Muums sitter och äter dödskallegodisar, jättesalta o jättegoda :D Inte bra såhär dags på dagen men går inte att låta bli dom. Love it.


Inte många kvar hihi. Blir väl till att köpa fler senare o sitta o mumsa på ikväll.

Måste dra till skolan nu, bussen går om 5 minuter.
Byee <3


Bärbar

Sitter här i soffan i vardagsrummet med min nya bärbara dator, fett nice :D hihi


Ny chans!

Japp idag på svenska lektionen, det där med debatten ni vet? Så var det en grupp kvar och då sa läraren det att de som vill nu får göra om debatten om ni kände att det inte blev så bra igår. Jag kände mig träffad direkt och gjorde mig säker på min sak o gick o debatterade igen, det gick såå mycket bättre så nu slipper jag tänka på det :) Skönt.

Skolan idag 8.15-17.00 :o så var inte så längesen jag kom hem därifrån nu haha, men dagen gick fort ändå. Hade en jättekul och jobbig idrottslektion, precis så som det ska vara som vi sa efter lektionens slut. Undra hur det kommer kännas i min kropp imon? Trääningsvärk haha..

Aja sista lektionen idag så var vi ute, kursen heter ju Natur och friluftsliv så vi åkte iväg o gjorde upp en eld o grillade massa korv o drack saft :) Mysigt, man luktar dock inte lika mysigt nu men det får bli en dusch senare..

Allt för mig, pusss

Onödigt misslyckande xD

Vi hade debatt idag på svenskan, och vi fick olika roller som vi skulle spela, fick dom för ett tag sen. Själva tesen som vi skulle göra argument till var "Dagmammor kan inte uppfostra, lära och förbereda barn för framtida liv" nåt sånt kommer inte exakt ihåg haha. Jag var Förälder som skulle vara emot! När vi väl satt där så skulle alla presentera vad man var för något, då sa jag förälder som är För tesen, och så skulle vi säga ett argument då, men jag sa ju ett motargument som jag hade övat på eller så. Sen så efter det så satt jag under hela debatten och bara funderade över vad jag hade sagt? Så sjukt dåligt, och pinsamt för den delen haha. Uusch skulle vilja göra om allt, så att man kan säga lite mer liksom. Får väl prata med läraren xD Satt liksom o tänkte bara var jag för eller emot, för eller emot?


Hemmagjord ansiktsmask

Har haft studiedag idag, så har bara gått hemma med morgonrock heela långa dan. O tatt hand om mig själv lite, badat, plockat ögonbrynen oså har jag och mamma testat en ansiktsmask.
Gjord av avocado, det är bara att mosa avocadon sen kleta på i ansiktet, var lite smått krångligt men det gick. Väldigt enkel att göra i alla fall :) Den rekommenderas hihi..

Imon ska jag till skolan en liten stund bara, vi är egentligen lediga då med men jag ska vara duktig och åka dit o plugga lite. Jag och en vän ska köpa lite fika o sitta o ha det mysigt i klassrummet alldeles för oss själva, och med en lärare såklart. Hon som kom med ideén till fikat ;) Kanske för att hon själv var sugen? :o haha..

Ne dags att sova om en liten stund, ni får ha det braa pusshej <3


Bild från google.se


Wallander - Mastermind

Wallander, typ världens bästa filmer :o älskar dom :D Mastermind går alltså på tv idag, 4an men reklam just nu så passar på att skriva här. Oj nu börjar det igen får snabba mig på :o

Helgen har varit fin, lite blandning för en gångs skull med hemmakväll i fredags o party på lördagen. Skönt det, att ta det lite lugnt nån gång haha..

Ska fortsätta kolla nu vill inte missa för mycket, även om jag redan sett denna så (a)
Byee <3


Cola innan läggdags?

Japp ska krypa ner i sängen nu strax med ett glas cola och "Andra boken om Kirre". Inte så smart att dricka cola innan man ska sova kanske, men vafan ;) Det är ju gott haha.

Var på stan idag och köpte mig äntligen en väska, på rea till och med. Hittade tyvärr inga kläder, som vanligt :( Kanske borde sluta va så kräsen :P


Bild från google.se men ser faktiskt typ exakt likadant ut som mitt, så spela roll liksom!